Best Rent a Scooter- Scooter rental in Barcelona.
Best Rent a Scooter- Scooter rental in Barcelona.
 

L'avis legal de BEST RENT A SCOOTER

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) s'exposen a continuació les dades identificatives de l'empresa.

 

Denominació social:

BEST RENT A SCOOTER

 

Domicili social:

C / Sicília Nº 322, 

08025 Barcelona

 

Telèfon:

+34 935320289

 

Preus i condicions:

Tots els pagaments es realitzaran per avançat en la el moment de la signatura del contracte pel valor establert en la tarifa vigent i pel temps de lloguer contractat.

Les hores extres o fraccions es descomptaran de la fiança o dipòsit i només s'acceptarà un màxim de 3 hores, a partir de la qual es cobrarà el lloguer d'un dia extra complet.

Totes les tarifes inclouen casc, assegurança, un dipòsit de gasolina i IVA. La fiança es obligatòria i serà en tots els casos de 150€ / 300€, depenent del model contractat.


 

Copyright:

BEST RENT A SCOOTER, marca registrada.

Aquest lloc web ha estat creat per l'empresa BEST RENT A SCOOTER amb caràcter informatiu i per a ús personal dels usuaris. A través d'aquest Avís Legal, es pretén regular l'accés i ús d'aquest lloc web, així com la relació entre el lloc web i els seus usuaris. Accedint a aquest lloc web s'accepten els següents termes i condicions: L'accés a aquest lloc web es responsabilitat exclusiva dels usuaris.


El simple accés a aquest lloc web no suposa entaular cap tipus de relació comercial entre Best Rent a Scooter i l'usuari.

 

L'accés i la navegació en aquest lloc web suposa acceptar i conèixer les advertències legals, condicions i termes d'ús contingudes en ella.


El titular del lloc web pot oferir serveis o productes que podran trobar sotmesos a unes condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixin, completin i / o modifiquin les presents condicions, i sobre les quals s'informarà l'usuari en cada cas concret.


 

BEST RENT A SCOOTER exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de:

1) La impossibilitat d'accés al lloc web o la falta d'exactitud, exhaustivitat i / o actualitat dels continguts, així com l'existència de defectes de tota classe dels continguts difosos, emmagatzemats als quals s'hagi accedit a través del lloc web .

2) La presència de virus en els continguts que puguin produir alteracions en dades dels usuaris o sistemes informàtics.

3) En compliment de les lleis, els usos del tràfic i l'actual avís legal com a conseqüència de l'ús incorrecte del lloc web.


 

Els drets de propietat intel·lectual e industrial derivats de tots els textos, imatges, així com dels medis i formes de presentació i muntatge de les seves pàgines pertanyen, per si o com a cessionària, a BEST RENT A SCOOTER.


Seran, per tant, obres protegides com a propietat intel·lectual per l'ordenament jurídic espanyol, serà d'aplicació tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp, com els tractats internacionals relatius a la matèria i subscrits per Espanya.


Tots els drets reservats.


 

En compliment de la Llei de la Propietat Intel·lectual es prohibeix expressament la reproducció, distribució, comunicació pública i utilització, de la totalitat o part dels continguts de les seves pàgines web sense el consentiment exprés de BEST RENT A SCOOTER.


 

BEST RENT A SCOOTER es compromet a no vendre, prestar ni compartir les seves dades amb tercers sense la seva aprovació expressa.


Totes les comunicacions i notificacions entre BEST RENT A SCOOTER i usuaris es consideraran eficaços quan es realitzin a través del correu electrònic o correu postal.


L'usuari s'ha de dirigir a BEST RENT A SCOOTER mitjançant enviament postal a C/ Sicília, Nº 322, 08025, Barcelona o correu electrònic.

BEST RENT A SCOOTER

C/ Sicília 322

08025Barcelona

 

You can call us on the phone

0034 935320289 0034 935320289

Contact us through:

Contact Form

         Scooter Rental in                          Barcelona

Do you want to know more about our scooter rental offers? In                         RENTAL PRICES

section will get detailed information.

Schedule - Horario - Orario - Horari  Best Rent a Scooter

 

Mon - Fri:   09:30 - 14:30

                     16:30 - 18:30

Saturday:    09:30 - 17:00

  Sunday: Closed - Cerrado

Thanks, Gracias, Grazie !!!

Versión para imprimirVersión para imprimir | Mapa del sitio
© BEST RENT A SCOOTER - MOTOWAY. All Rights Reserved

Llamar

Cómo llegar